Sponsoroverzicht

 
Versteeg en Wiggers Bouw VOF is een jong en flexibel bouwbedrijf dat allround kan worden ingezet bij alle bouwwerkzaamheden. Hierbij moet u onder anderen denken aan nieuwbouw, verbouw, onderhoud- en renovatiewerkzaamheden. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 2008 hebben wij vele projecten voor zowel de zakelijke als particuliere opdrachtgever uitgevoerd. Bij V&W Bouw staan vakmanschap, een uitstekende dienstverlening, persoonlijke aandacht en een betrouwbare werkwijze voorop.
Ruim dertig professionals vormen het fundament van Snelder Zijlstra Makelaars,
de multidisciplinaire vastgoeddienstverlener in de regio Twente. Snelder Zijlstra is makelaar in zowel particulier als zakelijk onroerend goed. 

Jarenlange ervaring met de vastgoedmarkt en gedegen vakkennis maken de organisatie tot een betrouwbare adviseur. Vanuit de vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede worden de cliënten van Snelder Zijlstra Makelaars persoonlijk, voortvarend en met verstand van zaken bediend. Het belang van de cliënt staat daarbij altijd voorop.
Bij ons kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen. In onze winkel kunt kiezen uit een ruim assortiment aan verse vis, vlees, zuivel, internationale artikelen, drogisterijprodukten en natuurlijk een uitgebreid wijnassortiment.
Bij ons kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen. In onze winkel kunt kiezen uit een ruim assortiment aan verse vis, vlees, zuivel, internationale artikelen, drogisterijprodukten en natuurlijk een uitgebreid wijnassortiment.
DorSano is een methode bij het duurzaam verhelpen van lage rugklachten. De DorSano klinieken bestaan sinds 2007 en zijn gevestigd in Amsterdam, Rijssen en Zieuwent.
Sinds 2010 is Italaans restaurant il Tartufo gevestigd aan de Grotestraat 88 in Borne. Italiaans eten bij Il Tartufo betekent keuze uit verschillende kleine en grote gerechten.
Wij verlenen diensten op alle notariële terreinen, dat wil zeggen: onroerende zaken, familievermogensrecht en ondernemingsrecht. Afspraken moeten goed op papier worden gezet in notariële akten waardoor problemen achteraf worden voorkomen.
Het is van belang dat u weet hoe zaken juridisch in elkaar steken, welke keuzes u kunt maken en wat de gevolgen daarvan zijn; wij helpen u daar graag bij.
Als woning- of projectinrichter wilt u de beste PVC vloer voor de laagste prijs. Een vloer die makkelijk te leggen is door de flexibele ‘plankdelen’ en toch ijzersterk. Af te werken met een uitstekende kit in bijpassende kleur. U wilt keuze uit talloze dessins en een vloer die snel leverbaar is. Ook als u grote oppervlakken moet bekleden.