Na veel klachten vanuit de gehele wijk hebben wij een wijkbewoonster gevraagd eens een oproep te schrijven aan allen die het aan gaat. De hardrijders van de wijk!!

Hieronder haar bericht dat door velen ondersteund wordt en zeker ook door de wijkraad!!!!!


Het is al lange tijd een enorme ergernis van veel buurtbewoners: automobilisten die veel te hard door de Bornsche Maten rijden en daarmee anderen in gevaar brengen. Maar ondanks dat er in het verleden al vaker gevraagd is om een beetje fatsoen dringt dat blijkbaar niet tot sommige buurtbewoners en bezoekers door.

Nog steeds zijn er veel automobilisten die zich niet aan de maximumsnelheid houden, en dat allemaal voor een paar seconden tijdwinst. Terwijl er veel kinderen in onze wijk wonen, die veilig naar school moeten kunnen gaan en op straat moeten kunnen spelen. Het is al zo ver dat buurtbewoners zelf drempels en verkeersborden plaatsen, in de hoop dat ze automobilisten kunnen afremmen.

Maar zeg nou zelf, we weten toch allemaal dat we samen de buurt veilig kunnen houden door voorzichtig te rijden? Dan moet het ook niet zo moeilijk zijn om daar met zijn allen voor te zorgen! Hou je daarom gewoon aan de maximumsnelheid. Voor meer veiligheid en minder ergernis.

Afbeeldingsresultaat voor hardrijders in de wijk