skatehockey

Skatehockeyclinic tijdens de Buitenspeeldag!!!

De buitenspeeldag is alweer jaren een dag met veel spel en plezier voor jong en oud. Woensdag 14 Juni 2017, vanaf 14:00 tot en met 16:30, is het weer zover. We staan dan weer met een heel team, in de Rozenhof, klaar voor alle kinderen uit de wijk.

Dit jaar is er extra nagedacht over een activiteit voor de wat oudere kinderen. We kunnen dan ook met trots melden dat er een zeer leuk onderdeel is toegevoegd voor de kinderen vanaf 8 jaar.

Skatehockey!! Zoals de naam al doet vermoeden, gaat het om hockey op skates. Het wordt gespeeld op een verharde ondergrond zoals de geasfalteerde ijsbaan bij het Weusthagbos in Hengelo. Skatehockey is leuk, snel en spectaculair voor ieder kind. Om een idee te krijgen hebben we een link naar een fimpje. https://youtu.be/e7Y-SDLE04s.

Als je eigen skates en bescherming hebt dan kan je deze meenemen. Zo niet dan liggen er ook leenmaterialen voor je klaar.

We hopen dat we hiermee het aanbod weer verder hebben uitgebreid om de buitenspeeldag nog meer aanttrekkelijk te maken voor een bredere groep kinderen.

Tot 14 Juni!!!

De buitenspeeldagcommissie